Kom even langs

!! UPDATE 09/06 !! Het Volxmuseum en de cafetaria zijn opnieuw geopend. Plan je bezoek aan het museum via het online formulier. !! UPDATE 09/06 !!

Openingsuren

Het museum is geopend elke zaterdag en zondag tussen 14.00 en 17.00 uur. Onze enthousiaste vrijwilliggers staan er tot jouw beschikking voor uitleg over het VolXmuseum, of voor zomaar een babbel bij een pintje, koffietje of soepje.

Geleide bezoeken

Geleide groepsbezoeken kunnen elke voor- of namiddag ingepland worden, mits beschikbaarheid van een gids. Elke formule is geschikt voor groepen tot maximaal 15 personen. Voor grotere groepen kan een tweede gids voorzien worden, aan het tarief van 2 euro per extra persoon.

  • Museumbezoek: 30 euro
  • Sint-Fredegandusbegraafpark: 30 euro
  • Deurne Dorp: 30 euro

Neem contact op met ons secretariaat via info@volxmuseum.be. Wij reageren zo snel mogelijk om, in samenspraak met de beschikbaarheid van onze gids, een voor u geschikte datum vast te leggen en een inschrijvingsformulier te verzenden

Wegbeschrijving

We zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer:

  • Turnhoutsebaan (halte Gallifortlei): tram 10, bus 410, 411
  • Hooftvunderlei (halte Turnhoutsebaan): bus 33

Ook met fiets of wagen ben je uiteraard welkom, maar hou er rekening mee dat het overal in Deurne betalend parkeren is. Op zondag kan je overal gratis parkeren.

Google Maps