Onze kalender

Wij nemen deel aan ...

Ben je op zoek naar een andere activiteit om te combineren met een bezoek aan ons museum? Check dan de kalender van UIT in Vlaanderen.

Mis onze tijdelijke tentoonstellingen en infobrochures niet.

Kom gerust eens langs

Iedereen, individueel of in groep, is van harte welkom om ons museum te bezoeken elke zaterdag en zondag tussen 14.00 en 17.00 uur.

Ontdek onze openingsuren, de wegbeschrijving naar ons museum en hoe je een gidsbeurt inplant.

Deurne Ontpopt

Deurne Bevrijd 2022 wordt een spetterend feest voor jong en oud. Er is op zondag 4 september heel wat te doen rondom ons museum, en uiteraard kan je ook onze vernieuwde zalen komen ontdekken. In samenwerking met het district worden twee activiteiten op de Koraalplaats georganiseerd:

  • Workshop: circus, doorlopend van 13 uur tot 18 uur. Heb je altijd al een circusartiest willen zijn? Neem dan zeker deel aan deze circusworkshop. Onder enthousiaste begeleiding leer je de juiste circustechnieken voor jongleren, diabolo, ... Kom jezelf en anderen verbazen!
  • Muziekoptreden "Encantadas", om 14, 15, 16 en 17 uur. Vier vrouwenstemmen die versmelten... beklijvend - uniek - intrigerend. De zangeressen van Encantadas vinden inspiratie bij The Corrs, Madredeus, Blackmore's Night, Ella Baila sola ... De betovering wordt voelbaar! Met Encantadas brengen ze bekende en onbekende covers in verschillende talen waaronder Engels, Frans, Spaans, Portugees... en verschillende stijlen zoals folk, country, retroswing, pop, latin en wereldmuziek.

Iedereen is van harte welkom!